Hőszabályzó

Hőszabályzók

A Hotset hőszabályzóknak köszönhetően a térség hő lerohanásával (hő rámpa), szabad konfigurációjával univerzális szabályzók a gépiparnak, gépeknek és hasonlóan. PID ön optimális szabályzó folyamat minimalizálja a szükséges időt a szabályozásra és optimalizálja a termék minőséget.

Hotset hőszabályzók éveken átigazolt precíz műszerek. Mindenhova ahova kell teljes automatikai hő megfigyelés, és ahol kell egy meghatározott érték, lehetnek a Hotset hőszabályzók megfelelő választással felhasználva az adott helyzetben. Értelmesen elválasztott termék sor megkönnyíti az élvező döntését, mely készülék a legjobban igazodik az adott feladathoz.

Hotset hőszabályzók kimutassák a magas megbízhatóságot. A pontosságuk miatt nagyok keresettek a vevőknél új anyagok feldolgozásánál, magas hőmérsékleteknél, melyek igénybe veszik a magas pontosságú szabályzást minimális vagy zérus elérését szabályozásnál.

Lehetséges beépíteni több készüléket a fő panelházba, és így kapunk egy készüléket több helység megfigyelésére. Kedvencek még az asztali átvezetések is, melyek standard-szabályzási feladatokra szabottak egyszerű kezeléssel és komfort funkció terjedelemmel üzemeltetéskor. (Hotset RR 400 széria).

A termékről további információt talál annak letölthető dokumentációjában.

A termék dokumentációja:

Hőszabályzók dokumentációja